ULTIMA ORĂ / Dosar penal pentru un medic din București, confirmat cu coronavirus, care a plecat la rude în Buzău

Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, a înregistrat o cauză penală având ca obiect infracţiunea de „zădărnicirea combaterii bolilor” împotriva unui medic din București, testat pozitiv ca fiind contaminat cu virusul COVID 19, care s-a deplasat, de la domiciliul său, situat în municipiul Bucureşti, pe raza comunei Mărăcineni, judeţul Buzău, unde a intrat în contact cu membrii familiei acesteia.

”La data de 13.04.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, a fost  înregistrată  o cauză penală având ca obiect infracţiunea de „zădărnicirea combaterii bolilor ”, prev. de art.  352 alin. 1 Cod penal, reţinându-se faptul că, în perioada 09-11.04.2020, o persoană, testată pozitiv ca fiind contaminată cu virusul COVID 19, s-a deplasat, de la domiciliul său, situat în municipiul Bucureşti, pe raza comunei Mărăcineni, judeţul Buzău, unde a intrat în contact cu membrii familiei acesteia.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău au dispus administrarea cu celeritate a probelor necesare lămuririi tuturor aspectelor.” , scrie antena3.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati