ULTIMA ORĂ / EXOD în PNL București – ZECI DE TINERI si-au depus astăzi DEMISIILE la sediul Filialei PNL Sector 3

Astăzi, in jurul orei 19.00, zeci de tineri liberali si-au înaintat demisiile din partid către conducerea filialei PNL a Sectorului 3.

Conform demisionarilor, motivul principal ar fi monstruoasa coaliție de guvernare PNL-PSD girata de Iohannis.

Tinerii demisionari au mărturisit ca au fost parte din numeroasele campanii electorale purtate de către Partidul National Liberal împotriva PSD, si se simt obligați sa nu gireze aceasta trădare fata de electorat, trădare „binecuvântata” de actuala conducere a partidului.

Liderul TNL Sector 3, Petrut Gheorghita, a transmis pe pagina sa de Facebook ca îl va susține pe Ludovic Orban in construcția unei noi formațiuni politice:

Petrut Gheorghita TNL S3„Am luat astăzi hotărârea, împreuna cu echipa mea din Tineretul National Liberal – Filiala Sector 3, sa demisionam din PNL.[…]

Am decis in unanimitate sa continuam drumul politic alături de Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Antonel Tănase, si mulți alți colegi fata de care avem un deosebit respect pentru verticalitatea de care au dat dovada. […]

Suntem pregătiți pentru o construcție noua, adevărat liberala, axata pe mediul de afaceri si pe identitatea națională, pe valorile societății romanești si pe respect absolut fata de electorat.”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati