ULTIMA ORĂ / Încă 6 pacienți cu COVID-19 au murit – Bilanțul deceselor a crescut la 357

Miercuri dimineață, au fost raportate alte șase decese în rândul pacienților infectați cu coronavirus din România. Astfel, până la ora actuală, 357 de persoane confirmate cu COVID-19 au murit.

  • Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, ultimele victime proveneau din Arad, Sibiu, Vrancea, Botoșani, Alba și Iași.

Decesul 352 se referă la un bărbat de 64 de ani, din județul Arad. El a fost internat în 8 aprilie, la secția de gastroenterologie din Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, iar în 10 aprilie a fost transferat la ATI. Probele au fost recoltate în 11 aprilie, zi în care avea să vină și rezultatul pozitiv. Bărbatul a murit în 14 aprilie și avea următoarele antecedente: AVC hemoragic, hemiplegie drepta, HTA, atrofie corticală.

Decesul 353 se referă la o femeie de 50 de ani, din județul Sibiu, care a fost internată în 14 aprilie la Spitalul Clinic Județean Sibiu. Pentru că era în stare gravă, ea a fost dusă direct la terapie intensivă. În 14 aprilie erau recoltate probele pentru COVID-19, iar rezultatul venea pozitiv în aceeași zi. Femeia a murit în 14 aprilie, cu mențiunea că, cel puțin în acest moment, nu se cunosc antecedentele sale patologice.

Decesul 354 se referă la o femeie de 77 de ani, din județul Vrancea. Probele pentru coronavirus au fost recoltate în 12 aprilie, iar rezultatul a venit două zile mai târziu, în 14 aprilie, când a și murit. Antecedentele sale patologice sunt următoarele: Insuficiență renală cronică, pentru care făcea dializă, insuficiență hepatică, insuficiență cardiacă, sechele IMA, hepatită cronică cu virus C.

Decesul 355 se referă la un bărbat de 74 de ani, din județul Botoșani. El a fost internat în 7 aprilie, la Spitalul Județean de Urgență Mavromați din Botoșani, pe Secția medicină internă. Probele au fost recoltate în 9 aprilie, iar rezultatul a venit tot atunci. El a murit în 14 aprile și, la nivel de afecțiun pre-existente, avea următoarele: Boală cardiovasculară, HTA.

Decesul 356 se referă la o femeie de 82 de ani, din județul Alba, care a fost adusă la Spitalul Municipal Blaj în 8 aprilie. Ea fusese deja confirmată cu COVID-19 – probele au fost recoltate în 6 aprilie, iar rezultatul a venit pozitiv o zi mai târziu, în 7 aprilie. Decesul a fost înregistrat în 14 aprilie, iar victima avea următoarele boli preexistente: bronhopneumopatie bilaterală SARS-CoV-2, insuficiență respiratorie acută.

Decesul 357 se referă la un bărbat de 78 de ani, din județul Iași. El era contact cu un caz confirmat, iar boala sa a debutat în 9 aprilie. El a refuzat internarea după consultul medicului și a murit în 12 aprilie, la domiciliu. Probele pentru COVID-19 au fost recoltate în 13 aprilie, iar rezultatul a venit pozitiv în 14 aprilie. La nivel de afecțiuni pre-existente, el avea DZ, HTA, Cardiopatie ischiemică, emfizem pulomnar.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati