ULTIMA ORĂ / Liviu Dragnea a anunțat fondarea partidului Alianța pentru Patrie: Îl voi sprijini cu toată experiența mea

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a apărut public, pentru prima dată după ieșirea din închisoare, duminică seară, de la ora 21:00, la emisiunea moderată de Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, unde a anunțat, în urmă cu puțin timp, că  va sprijini cu toată experiența sa Partidul Alianța pentru Patrie, partid înființat la inițiativa lui Codrin Ștefănescu.

Prin octombrie Codrin mi-a zis că simte nevoia să sprijine apariția unui nou partid care să nu fie măcinat de compromisuri interne, de tot felul de interese împletite care până la urmă distrug un partid sau îl lasă la 20% acolo unde trebuie să fie.

Și i-am spus că îl voi sprijini cu toată experiența mea. Și a găsit mai mulți prieteni de-ai lui, patru oameni obișnuiți, dar cu curaj, care au devenit membri fondatori la acest partid, Codrin neimplicându-se de la început la înființarea lui, ca să nu se blocheze.

Partidul s-a înființat, se numește Alianța pentru Patrie (…) Nu este un partid xenofob, anti-european, dar noi ca să putem spera că această țară să ajungă unde trebuie acest partid trebuie să facă un program de guvernare, care să se bazeze în primul rând pe folosirea resursei naturale, umane, de inteligență”, a anunțat Liviu Dragnea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati