ULTIMA ORĂ / Şedinţa din Parlament pentru stabilirea calendarului moțiunii împotriva Guvernului Cîțu – AMÂNATĂ din nou din lipsă de cvorum

Şedinţa Birourilor Politice Reunite ale Parlamentului, Senat și Camera Deputaților, unde ar fi trebuit să fie stabilit calendarul pentru moţiunea de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR împotriva Guvernului Cîţu a fost amânată, din nou, din cauza lipsei de cvorum.

Membrii Birourilor Politice Reunite ale Parlamentului (BPR) s-au întrunit sâmbătă, la ora 11.00, pentru a stabili calendarul privind citirea și votul pe moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Ședința a fost din nou suspendată din lipsă de cvorum.

Ședința de astăzi a fost suspendată deoarece mai mulți deputați și senatori au lipsit și nu a fost îndeplinită condiția privind cvorumul.

După acest nou eșec, reprezentanții USR PLUS și AUR au cautat soluții astfel încât o nouă ședință să fie convocată în următoarele ore – doar că, în urma discuțiilor, s-a stabilit ca luni, la ora 12, să fie următoarea ședință.

Prima ședință a BPR a fost convocată vineri, la ora 23.00, în sistem on-line, imediat după depunerea de către AUR și USR PLUS a moțiunii de cenzură. Ședința s-a încheiat fără niciun rezultat deoarece mai mulți parlamentari au lipsit și nu a fost cvorum.

Reamintim că, vineri, liderii USR-PLUS s-au dus de la Guvern la Parlament, acolo unde s-au întâlnit cu cei de la AUR, iar împreună au depus, la Senat, o moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Cîțu.

Breaking NEWS / ”Alianța toxică” USR plus AUR – a depus moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati