ULTIMA ORĂ Un bărbat din București a fost înjunghiat în stradă, după un scandal în trafic

0
1489
Unsplash

Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost tăiat cu un cuţit în urma unui scandal în trafic petrecut, joi dimineaţa, într-o intersecţie din Sectorul 4 din Bucureşti.

„În această dimineaţă, în jurul orei 08,30, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 16 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că, la o intersecţie din Sectorul 4, ar fi avut loc o altercaţie în trafic, în urma căreia, o persoană ar fi fost agresată fizic”, informează Biroul de presă al DGPMB.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificaţi doi bărbaţi, în vârstă de 33, respectiv 35 de ani, implicaţi în eveniment.

„Din primele cercetări, s-a stabilit că, în urma divergenţelor, bărbatul de 35 de ani i-ar fi provocat răni celuilalt, la nivelul umărului, cu un obiect tăietor-înţepător. Ulterior, persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate”, arată sursa citată.

De asemenea, bărbatul de 35 de ani a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 16 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.