ULTIMA ORĂ/ Un militar a fost găsit împuşcat în dreptul inimii, într-o bază din Bucureşti

1
249
Pixabay

Un militar de 23 de ani, de la Baza 89 Strategică de Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei aflată în Bucureşti, a fost găsit decedat, sâmbătă, în unitatea în care era încadrat, a anunţat Ministerul Apărării Naţionale, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat, maistrul militar Mănoiu Robert Andrei, care se afla în serviciul de zi pe unitate, a fost descoperit decedat, în jurul orei 6,40, în apropierea terenului de sport al unităţii, cu o plagă împuşcată în dreptul inimii.

Imediat după descoperirea acestuia a fost apelat serviciul de urgenţă 112, iar o echipă SMURD ajunsă la faţa locului a constatat decesul militarului.

Acesta era angajat al unităţii militare din anul 2020, era necăsătorit, nu participase la misiuni în afara teritoriului naţional, iar ultima evaluare psihologică a avut loc în luna februarie 2023, în urma căreia fusese declarat apt pentru executarea serviciului militar, precizează MApN.

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar Bucureşti.

Totodată, la nivelul unităţii militare s-a constituit o comisie care cercetează circumstanţele producerii acestui eveniment.

Conducerea Ministerului Apărării îşi exprimă regretul faţă de decesul tragic al militarului şi este alături de familia îndoliată.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.