Ultimele 3 luni de stagiune aduc evenimente speciale la Sala Radio

Orchestrele şi Corurile Radio România lansează marţi, 3 martie, noile abonamente pentru ultimele 3 luni ale stagiunii curente (aprilie-iunie 2020).

Suita de concerte extraordinare dedicate anului aniversar BEETHOVEN (250 de ani de la naşterea celebrului compozitor), concertul aniversar de 75 de ani susţinut de Corul de Copii Radio, seara de muzică barocă prezentată de soprana Rodica Vică alături de Orchestra de Cameră Radio, concertul susţinut de laureaţii concursului Drumul spre Celebritate, Concertul Regal prezentat anual de Orchestra Naţională Radio în preajma zilei de 10 mai, evenimentele din Săptămâna Internaţională a Muzicii Noi (ediţia cu nr. 30), Seara Ceaikovski cu selecţiuni din baletele sale sunt doar câteva dintre momentele pe care nu trebuie sa le rataţi la Sala Radio!

Printre invitaţii speciali pe care îi veţi aplauda pe scena Sălii Radio se numără dirijorii Cristian Măcelaru, Sascha Goetzel, Duncan Ward, Rumon Gamba, Tiberiu Soare, pianiştii Daniel Petrică Ciobanu, Daria Parkhomenko (câştigătoare a ediţiei 2018 a Concursului Internaţional „George Enescu”), Mihai Ritivoiu, Axia Marinescu, violoniştii David Grimal şi Remus Azoiţei.

Stagiunea de concerte de la Sala Radio cuprinde o paletă variată de evenimente, de la concerte simfonice sau recitaluri camerale propuse de Orchestra Naţională Radio şi Orchestra de Cameră Radio, la concerte de jazz, pop, blues ale Big Band-ului Radio, concertele folclorice ale Orchestrei de Muzică Populară, concertele Corului de Copii Radio şi ale Corului Academic Radio etc.

Pentru a vedea care sunt evenimentele din stagiune la care sunt valabile abonamentele, va rugăm să consultaţi secţiunea de program de pe site-ul www.orchestreradio.ro.

Biletele individuale pentru cele 3 luni vor intra la vânzare începând din data de 10 martie.

Preţurile la abonamente:

– Abonamente de acces:

– categoria I – 460 lei

– categoria a II-a – 368 lei

– categoria a III-a – 276 lei

– Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)

– categoria I redus – 276 lei

– categoria a II-a redus – 221 lei

Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete telefonic: 021. 314.68.00. Programul este:

– marţi – vineri : 13,00-19,00

– sâmbătă – duminică: închis (cu excepţia zilelor în care sunt programate concerte, când programul este 13,00-19,00)

Biletele şi abonamentele la concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi la casa de bilete a Sălii Radio. Abonamentele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati