Un actor de reclame a fost arestat preventiv pentru violuri în serie

Alexander Zudor, actor de reclame, a fost arestat preventiv pentru viol și tentativă de viol. Acesta este acuzat că își abuza victimele după ce le punea cuțitul la gât. Prima victimă a mers la poliție încă din data de 1 noiembrie, anul trecut, însă acesta a fost identificat abia acum, pe motiv că ataca mascat.

Polițiștii Secției 18 au fost anunțați, la data de 01 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, de către un bărbat, care a povestit că prietena sa ar fi fost atacată, în timp ce se ântorcea acasă, de către un bărbat necunoscut, care, sub amenințarea unui cuțit, a împins-o între autoturismele parcate şi ar fi agresat-o sexual, scrie gandul.ro.

Femei abuzate sub amenințare cu un cuțit

La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă secție de poliţie, o femeie reclama că în ziua de 15 decembrie, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în scara unui bloc din sectorul 4, un individ a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un cuțit, încercând s-o oblige  să întrețină raporturi sexuale cu el.

Dosarul a fost preluat tot de judiciariștii Secției 18, care, în cele din urmă, au stabilit că violatorul în serie este un bărbat de 46 de ani, din București.

Potrivit unlor surse apropiate anchetei, acesta este un actorul Alexander Zudor. Artistul a fost prins luni și dus la audieri. Ulterior, individul a prezentat instanței Judecătoriei Sectorului 5, fiind arestat preventiv.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati