Un alt azil care funcţiona ilegal a fost descoperit în Voluntari. IPJ Ilfov a deschis dosar penal

Un azil pentru bătrâni administrat de către o asociaţie, care funcţiona fără o licenţă valabilă, a fost descoperit joi în oraşul Voluntari, în acest caz fiind deschis un dosar penal de către IPJ Ilfov.

„La data de 27 iulie, poliţiştii din Ilfov au efectuat verificări la un cămin din Voluntari, unde funcţionează o asociaţie, având ca obiect îngrijirea persoanelor vârstnice. În cadrul verificărilor efectuate, asociaţia nu a putut pune la dispoziţie o licenţă valabilă de funcţionare. În cadrul activităţilor, au fost informaţi reprezentanţi ai Prefecturii Ilfov, precum şi personalul specializat din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ilfov, pentru luarea măsurilor legale din competenţă.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu, context în care au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de exercitarea, fără drept, a unei profesii sau activităţi şi vătămare corporală din culpă”, a anunţat vineri IPJ Ilfov.

De asemenea, în cadrul verificărilor, poliţiştii din Voluntari au aplicat o amendă de 10.000 de lei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati