Un alt bărbat din București a primit o amendă uriașă pentru depozitare deșeuri pe domeniul public

Polițiștii locali din Sectorul 6 au depistat, sâmbătă, pe Bulevardul Iuliu Maniu un bărbatcare a depozitat pe domeniul public mai multe deșeuri.

Bărbatul, în vărstă de 46 de ani, cu domiciliul pe raza Municipiului București, a primit o sancțiune contravențională în valoare de 5000 de lei pentru încălcarea H.C.G.M.B. 120/2010  privind Normele de salubrizare şi igienizare ale Municipiului Bucureşti.

Potrivit actului normativ mai sus menționat, persoanele fizice și juridice au obligația să păstreze curățenia trotuarelor, a arterelor de circulație, a parcurilor, a locurilor de joacă pentru copii, a pieţelor şi a altor locuri publice. Nerespectarea acestei prevederi se  sancționează cu amendă cuprinsă între 2.000 lei și 5.000 lei.

Direcția Generală de Poliție Locală Sector 6 informează că acțiunile de depistare a persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public au caracter permanent, aplicându-se, de câte ori va fi cazul, sancțiuni contravenționale, cu scopul de a menține curățenia în Sectorul 6.

Pentru ridicarea deșeurilor voluminoase sau a celor provenite din construcții, societatea de salubrizare Urban S.A. pune la dispoziție saci dedicați și mașini speciale. Informații suplimentare pot fi obținute la telefon 021.413.91.15 sau la e-mail: office@urbansa.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati