Un apartament din București în care se aflau zece câini ar fi luat foc de la bateria unei biciclete electrice

Mai mulți câini au ars de vii ori au suferit rani îngrozitoare în urma unui incendiu violent izbucnit într-un apartament aflat la etajul 10 al unui bloc din București.

Proprietarii și cei cinci copii ai lor erau plecați de acasă, iar vecinii cred că focul ar fi izbucnit de la bateria unei biciclete electrice.

Cei doi soți și cei cinci copii ai lor nu erau acasă în momentul în care locuința a fost cuprinsă de flăcări. S-au întors când pompierii încercau să le salveze câinii scoși în viață din apartament.

Proprietară: „Nu știm ce s-a întâmplat că eram în parc.
Reporter: Deci nu era nimeni în apartament?
Proprietară: Nu era nimeni, nimeni, nimeni. Am văzut cățeii”.
În locuință erau 10 câini. În ciuda eforturilor făcute de pompieri, nu toți cățeiii care se aflau în apartament au reșit să supraviețuiască. Vecinii spun că incendiul ar fi fost provocat din cauza unei baterii de la o bicicletă electrică.
Bărbat: „Domnul acesta care stătea la 10 avea foarte multe biciclete, cumva transformate în biciclete electrice și credem noi, făcute de el. Credem că sunt șanse mari să fi luat foc de la asta”.

Vecinii s-au temut că toată familia este acasă.

Femeie: „Au avut mare noroc că nu erau copiii acasă. Ei mai merg la muncă și într-adevăr mai vine cineva și stă cu cei mici, dar na, vă dați seama. Ei sunt copii, o singură persoană cu 5 copii, cu 10 câini”.

Pentru că nu a mai rămas nimic din apartamentul cuprins de flăcări, cei 5 copii vor locui o perioadă într-un centru maternal alături de mama lor. Cățeii care au supraviețuit vor fi tratați și trimiși într-un adăpost, anunță autoritățile.

sursa: stirileprotv.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati