Un autobuz Otokar a luat foc în Drumul Taberei

Un autobuz STB care a luat foc a fost surprins în dimineața zilei de 26 decembrie în cartierul Drumul Taberei. Imaginile postate pe Facebook arată cum spatele autovehiculul, acolo unde se află motorul, a ars complet, scrie Buletin de Bucuresti.

Autobuzul Otokar Kent C12 a fost surprins in zona Romancierilor, din cartierul Drumul Taberei. Imaginea a fost postata pe Facebook în dimineața zilei de 26 decembrie și arată cum vehiculul  STB a ars complet, inclusiv partea din spate care adăpostește motorul.

Din comentariile postării reiese că autobuzul avea indicativul 6490 și că ar fi deservit linia de noapte N121. Potrivit arhivei Asociației Metrou Ușor, acesta a deservit recent și lina 644 care leagă Cartierul 16 februarie de Gara Basarab.

În perioada 1 decembrie 2018 – 28 februarie 2023 au fost raportate nu mai puțin de 26.035 defecțiuni tehnice la autobuzele Otokar, potrivit gândul.ro Principalele defecțiuni înregistrate la autobuze sunt la instalațiile electrice, ușile de acces, sistemele de climatizare (încălzire/aer condiționat) și instalațiile de răcire motor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati