Un băiat de 16 ani a fost prins cu peste 200 de pliculețe cu droguri în centrul Bucureștiului

Un adolescent de 16 ani a fost prins de jandarmii bucureşteni, în apropiere de Biblioteca Naţională, cu peste 200 de pliculeţe care conţineau un praf alb. Când a văzut jandarmii, a încercat să fugă de ei. Tânărul a fost dus la Poliţie şi ulterior predat reprezentanţilor de la Protecţia Copilului.

”Astăzi, 06 octombrie a.c., în jurul orei 01:00, jandarmii bucureşteni, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în zona centrală a Capitalei, în apropierea Bibliotecii Naţionale, au observat un tânăr ce manifesta un comportament asemănător persoanelor consumatoare de substanţe interzise, care, la vederea colegilor noştri, a încercat să se eschiveze pentru a evita contactul.
  • În urma acţiunii desfăşurate şi a controlului corporal efectuat, asupra persoanei au fost găsite 205 pliculeţe transparente tip ziplock ce conţineau un praf alb”, a transmis, vineri, Jandarmeria Bucureşti.
Tânărul, în vârstă de 16 ani, a fost dus la sediul secţiei de poliţie şi au fost întocmite actele de sesizare a Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, cu modificările şi completările ulterioare.
Având în vedere faptul că el are vârsta de 16 ani, a fost predat reprezentanţilor DGASPC.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati