Un bărbat a agresat și tâlhărit mai multe femei din București, pe una dintre ele în mod repetat

Poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus în aplicare vineri un mandat de percheziţie domiciliară, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie, tâlhărie calificată şi lovire sau alte violenţe.

În fapt, poliţiştii Secţiei 24, în baza unor informaţii, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe femei, pe parcursul a şapte luni din acest an, ar fi fost fie agresate, fie tâlhărite de către un bărbat, care profitând de situaţia lor, le-ar fi sustras, prin violenţă, diverse sume de bani.

În dimineaţa zilei de 4 decembrie a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, la adresa celui în cauză, bărbatul fiind depistat şi condus la audieri.

În baza probatoriului administrat, a rezultat presupunerea rezonabilă că în perioada februarie-septembrie 2020, bărbatul de 41 de ani, prin violenţă, ar fi deposedat trei persoane, de diverse sume de bani, una dintre femei fiind în trei rânduri victimă.

De asemenea, a rezultat şi faptul, că pe fondul unui conflict, acelaşi bărbat ar fi lovit o femeie, fără a o fi deposedat însă de vreun bun.

Bărbatul a fost reţinut, iar ulterior instanţa a dispus arestarea sa preventivă.

Cercetările sunt continuate de Secţia 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tâlhărie, tâlhărie calificată şi tâlhărie calificată sub forma a trei acte materiale, cu bărbatul în stare de arest preventiv.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati