Un bărbat a fost înjunghiat într-un bistro de lux din București

Unul dintre patronii unui bistro de lux din București a fost înjunghiat de un client. Agresorul a fugit de la locul faptei și este căutat de polițiști.

Astăzi, 20 aprilie 2023, în jurul orei 15:00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un local din Sectorul 1, a avut loc un conflict între două persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat care prezenta leziuni în zona fesieră, fiind vorba, potrivit primelor informații, despre unul dintre patronii localului.

Se pare că bărbatul a fost atacat pe terasa de la Nuba Cafe, fără motiv, de un client care s-a ridicat brusc de la masă și l-a înjunghiat, scrie Antena3 CNN.

Atacatorul a fugit imediat, iar bărbatul rănit a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru identificarea și depistarea bărbatului bănuit de săvârșirea faptei, în vederea luării măsurilor legale.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati