Un bărbat a fost prins în flagrant de polițiști după ce a furat un telefon din geanta unei femei

Poliţisti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins, luni, în flagrant un bărbat în vârstă de 39 de ani, imediat după săvârşirea unei infracţiuni de furt, pe raza sectorului 3.

Luni, în jurul orei 18.30, poliţişti din cadrul Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public au observat un bărbat cunoscut cu preocupări de natură infracţională care, prin comportamentul afişat, le-a atras atenţia.

Bărbatul a fost urmărit, iar în jurul orei 19.00 a fost prins în flagrant imediat după ce a sustras un telefon mobil, din geanta unei femei, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun.

Bănuitul a fost imobilizat şi condus la sediul subunităţii pentru audieri, iar prejudiciul creat prin săvârşirea faptei, în valoare de aproximativ 800 lei, a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati