Un bărbat a furat peste 17.000 de lei dintr-un complex comercial din Sectorul 2

Un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost arestat preventiv după ce a furat 17.200 de lei dintr-un complex comercial din Sectorul 2, transmite antena3.ro.

La data de 11 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 Poliție au reținut un bărbat,  în vârstă de 59 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 20 februarie 2023, Secția 8 Poliție a fost sesizată de către reprezentantul unei societăți comerciale, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 07.30, din incinta societății, cu punct de lucru în cadrul unui complex comercial din Sectorul 2, ar fi fost sustrase încasările firmei și registrul de casă.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta ar fi fost comisă de către un bărbat, în vârstă de 59 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracțională.

La data de 11 mai 2023, bănuitul a fost depistat și condus la audieri. În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

În cursul acestei zile față de bărbat a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Cercetările sunt continuate de către Secția 8 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, bărbatul mai are antecedente pe același mod de operare și a mai fost condamnat în trecut pentru o dare de mită.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati