Un bărbat a plătit peste 100.000 de euro într-un club din București

Cluburile exclusiviste din Capitală și-au redeschis porțile, după o lungă perioadă în care iubitorii de distracții scumpe au fost nevoiți să ia o pauză din cauza pandemiei, scrie antena3.ro.

Însă, odată cu relaxarea restricțiilor, muzica bună, domnișoarele îmbrăcate sumar și ospătarii pregătiți să le asigure clienților tot confortul necesar, au făcut deliciul petrecăreților în weekend-ul care tocmai s-a încheiat.

Este și cazul unui tânăr, în vârstă de 34 de ani, crescut în Elveția, care a plătit nu mai puțin de 100.000 de euro pentru distracția de sâmbătă seara. Julius Maximilian a ajuns la București cu avionul privat, venind de la Geneva. Tânărul nu a venit singur, fiind însoțit de iubita lui, dar și de un grup de prieteni apropiați.

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de Cancan.ro, cei doi s-ar fi cunoscut în Dubai, anul trecut, chiar de Revelion. Iar de atunci sunt de nedespărțit!

Tânărul a comandat nu mai puțin de 50 de sticle de șampanie, desigur, dintre cele mai scumpe, pentru care a plătit o notă de peste 100.000 de euro.

Imediat ce a achitat nota colosală, puțin după miezul nopții, Julius și-a luat iubita de mână și s-a îndreptat spre mașină. Cei doi au fost conduși la bolidul de lux de un bodyguard. Ulterior… și-a făcut apariția și un ospătar care le-a ”înmânat” îndrăgostiților alte două sticle de șampanie, pe care le-au ”savurat” de data aceasta departe de ochii curioșilor, în liniște, acasă.

Prietenii lor în schimb au rămas, în continuare, în Nuba. Nu de alta, dar șampanie mai era din belșug!

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati