Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că are o bombă sub mașină

Un cetățean din București, care își câștigă existența vânzând mașini second-hand, a sunat aseară la 112, reclamând că  sub mașina sa a găsit legat un dispozitiv exploziv improvizat, potrivit antena3.ro.

Cei de la 112 au făcut legătura cu dispeceratul Poliției Capitalei, iar de aici cetățeanul în cauză a fost îndrumat să-și ia bomba și să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

Dar lucrurile nu s-au sfârșit aici. Omul în cauză a luat ce a găsit sub maşină şi la recomandarea și la îndrumarea polițistului din a mers la secția 23 din Bucureşti şi a intrat cu dispozitivul suspect în secție. A fost invitat într-un birou unde s-au făcut analize şi fotografii, apoi după aproximativ o oră a fost chemat la secţie şi detașamentul pirotehnic.

Mai mult, bărbatul a precizat că chiar că cu câteva zile înainte mai găsise o cutie suspectă care conținea praf de pușcă.

La fel ca şi acum a desfăcut-o singur, a aruncat-o şi a mers mai departe, dar  văzând că lucrurile se repetă a cerut ajutorul autorităţilor.

În acest context bărbatul a dat deja declarații în fața polițiștilor și, spun surse din anchetă, a spus că îl bănuiește pe un fost cumpărător pe care îl avea din județul Iași și asta pentru că individul i-ar fi dat în urmă cu câteva zile mai multe mesaje de amenințare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati