Un bărbat ameninţă că se sinucide în centrul Capitalei, după ce şi-a înjunghiat partenera

0
1245

Un bărbat amenință că se sinucide după ce a atacat-o cu un cuțit şi a rănit-o pe concubina sa. 

Un bărbat ameninţă că se aruncă de la etajul opt al unui bloc din Capitală după ce şi-a înjunghiat concubina şi a rănit-o pe prietena acesteia, la faţa locului aflându-se luni dimineaţă negociatori, echipaje ISU şi din cadrul Serviciului de ambulanţă. La momentul agresiunii, în imobil se mai aflau şi 2 copii, fiica concubinei, în vârstă de 9, ani şi fiul celei de a doua femei, în vârstă de 14 ani. Ulterior, ambele femei şi copiii au părăsit apartamentul.

„Au trecut mai bine de șapte ore de când acest bărbat de 57 de ani amenință că se aruncă de la etajul opt al blocului în care locuiește.

El a cerut să-i fie adusă fetița concubinei sale, pentru a vorbi cu copilul în vârstă de opt ani”, transmite Antena 3 CNN.

Alerta a fost dată înainte de miezul nopții de duminică spre luni, când din apartamentul unde se află bărbatul s-au auzit mai multe țipete.

Concubina bărbatului, o femeie de aproximativ 30 de ani, l-a anunțat pe acesta că vrea să pună punct relației și că intenționează să se mute din apartament. Ea și-a sunat o prietenă, să o ajute cu mutarea.

Bărbatul și-a ieșit din minți când a auzit că femeia vrea să-l părăsească. El a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o pe aceasta de mai multe ori.

Când prietena femeii a ajuns la fața locului, a agresat-o și pe aceasta. În cele din urmă, femeia de 30 de ani a ajuns la spitalul Floreasca, din cauza rănilor de cuțit făcute de concubinul ei, care i-au afectat plămânul.

După scenele violente, agresorul s-a baricadat în apartament și a amenințat că se va sinucide.

La fața locului au fost solicitați negociatorii din cadrul Poliției Capitalei. De asemenea, la fața locului se află în sprijin pompieri din cadrul ISU-BIF și echipaje din cadrul SABIF. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri-DGPMB”, se spune în comunicatul Poliției, difuzat în cursul dimineții de luni, cu privire la acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.