Un bărbat care a dat foc în mijlocul Parcului Văcărești unei grămezi de cabluri electrice, prins de polițiști

Sâmbătă dimineață, B.S., de 56 de ani, „s-a apucat de treabă”: a strâns un snop de vreascuri, le-a așezat grămadă și le-a dat foc. Peste ele a aruncat un maldăr de cabluri electrice. Voia să le ardă izolația pentru a putea vinde cuprul la un centru de colectare. „Operațiunea” s-a desfășurat fix în mijlocul Parcului Natural Văcărești – arie naturală protejată unde aprinderea focului este strict interzisă, anunță Poliția Locală București.

Intervenția agenților Poliției Locale a Municipiului București a făcut ca flăcările să nu se extindă la lăstărișul uscat din apropiere, prevenind, astfel, un incendiu. Polițiștii locali au localizat rapid focarul și au acționat imediat pentru stingerea flăcărilor și îndepărtarea pericolului. Bărbatul a fost identificat și predat Poliției Române pentru continuarea cercetărilor. 

Pentru asigurarea unui climat de siguranță și ordine publică în Parcul Natural Văcărești, Poliția Locală a Municipiului București desfășoară permanent activități preventive în vederea descoperirii și descurajării producerii faptelor antisociale, precum și pentru identificarea, sancționarea și descurajarea persoanelor care încalcă normele de protecție a mediului.  

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati