Un bărbat care a tâlhărit un băiat, după ce îl urmărise până acasă, a fost arestat preventiv

Un bărbat suspectat că a urmărit un băiat până acasă, la o adresă din Bucureşti, şi, în scara blocului, i-a smuls telefonul mobil şi o boxă portabilă, a fost arestat preventiv, scrie news.ro.

Ancheta în acest caz a început după ce poliţiştii de la Secţia 3 au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, de o femeie, care a relatat că, pe 22 mai, fiul său minor a fost victima unei tâlhării. Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – Sector 1, iar în urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate, a fost identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei.
”Probatoriul administrat a relevat faptul că la data de 22 mai a.c., în jurul orei 20.30, după ce în prealabil ar fi urmărit persoana vătămată în drum spre domiciliu, când aceasta a intrat în scara blocului, bănuitul, prin smulgere, ar fi deposedat-o de telefonul mobil şi o boxă portabilă, după care a fugit. În cursul zilei de ieri, 3 octombrie a.c., a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie, în Capitală, bănuitul fiind depistat şi condus la audieri”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.
Ulterior, el a fost reţinut pentru 24 de ore şi apoi arestat preventiv, mai spune sursa citată.
Cercetările sunt continuate de către Serviciul Investigaţii Criminale – Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati