Un bărbat care și-a agresat fizic sora, calmat de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale

1
388
Foto: Facebook / Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale - SIAS

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 8 Poliţie, au declanşat cercetări faţă de un bărbat, bănuit că ar fi săvârşit acte de violenţă asupra membrilor de familie.

În fapt, vineri, în jurul orei 21:35, Secţia 8 Poliţie, a fost sesizată de către o femeie, prin apel 112, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către fratele acesteia, în locuinţa de domiciliu, motiv pentru care a părăsit imobilul.

Totodată, acesta s-a încuiat în casă, împreună cu mama sa, ameninţând că îi va face rău.

Deplasându-se cu la faţa locului, poliţiştii au relaţionat cu bărbatul, însă acesta nu a fost cooperant, adresându-le cuvinte şi expresii jignitoare.

Având în vedere cele constatate, a fost cerut sprijinul unui echipaj din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care a forţat intrarea în imobil, procedând ulterior la imobilizarea bărbatului.

Prin intervenţia luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Capitalei, mama bărbatului a fost salvată.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate, unde a fost dispusă internarea sa.

Niciuna din persoanele implicate nu au suferit vătămări corporale.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 8, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, urmând a fi sesizată unitatea de Parchet competentă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.