Un bărbat de 29 de ani din sectorul 2 al Capitalei, dat dispărut. Poliția cere ajutorul populației pentru a fi găsit

1
2196
foto: Facebook - Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Oamenii legii solicită sprijinul populației pentru depistarea unui bărbat dispărut.

Ieri, 16 mai 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată și solicită sprijin în vederea depistării unui bărbat care, la data de 13 mai 2023, a plecat de la o adresă din Sectorul 2 și nu a mai revenit până în prezent.

Bărbatul dispărut se numeşte  COSTACHE IONUT,  este în vârstă de 29 de ani şi are următoarele semnalmente:

  • Înălţime:1,75 m, greutate 80 kg, constituție atletică, păr negru scurt, ochi negri.
  • La data dispariției purta pantaloni de trening negri, tricou mânecă scurtă negru, bluza de trening neagră, adidasi gri.

­Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Sa se fi alaturat „asociatiilor civile” care se ocupa de deranjarea somnului a sute de locatari de pe Piata Iancului… pana la urma stim ca Sectia 8 Politie Bucuresti este „fratele lor” si n-o sa-l „dea in gat”… vorba englezului, tradusa din rusa: „one thing leads to another”… cine stie cati oameni dati in UG (urmarire generala) sau EUROPOL isi dau frau liber imaginatiei la Piata Iancului cat timp Sectia 8 Politie Bucuresti sta de SASE ca nu cumva sa fie deranjati… a se observa si bordelul de pe Pache Protopopescu nr. 120, mutat de langa facultatea de constructii………..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.