Un bărbat de 33 de ani din București, reținut după ce ar fi agresat sexual o minoră

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut, miercuri, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală.

Cercetările au fost declanşate în data de 20 noiembrie, când prin apel 112 a fost sesizat faptul că o minoră a fost atinsă într-o zonă intimă de către un bărbat necunoscut, în timp ce se afla în holul imobilului de domiciliu.

În urma investigaţiilor s-a conturat ca principal suspect un bărbat de 33 de ani, depistat miercuri pe un bulevard din Bucureşti. Acesta a fost condus la audieri şi ulterior reţinut.

În urma probatoriului administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în data de 20 noiembrie, în jurul prânzului, bărbatul ar fi observat-o pe minoră, pe stradă, a urmărit-o şi apoi a pătruns în scara blocului împreună cu aceasta, moment în care ar fi atins-o, după care i-ar fi spus şi cuvinte obscene. Având în vedere că victima a ţipat, bărbatul a fugit.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati