Un bărbat de 60 de ani din București, surdo-mut, a amenințat că se sinucide

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din București, surdo-mut, s-a închis într-o cameră a locuinței sale din Sectorul 6 și a amenințat că se sinucide. Bărbatul a fost convins să renunțe la gestul necugetat în urma discuții cu un negociator din cadrul Poliției Capitalei, conform gandul.ro.

Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112 că un bărbat din Sectorul 6 al Capitalei, care este surdo-mut, s-a închis într-o cameră și amenință că se sinucide.

”La data de 4 decembrie 2022, în jurul orei 12.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 25 au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-a închis într-o cameră a locuinței din Sectorul 6 și amenință că se sinucide”, transmit reprezentanții Poliției Capitalei.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției pentru a lua primele măsuri. De asemenea, s-a solicitat prezența unui negociator și a unui echipaj medical.

Totodată, având în vedere condiția acestuia, a fost solicitată prezența unui interpret mimico-gestual.

În urma negocierilor purtate cu bărbatul, acesta a renunțat la gestul său, fiind preluat de un echipaj medical pentru a fi transportat la o unitate spitalicească.

Bărbatul în vârstă de aproape 60 de ani era deprimat că soția lui a luat banii din casă și a fugit cu un alt bărbat. Informațiile au fost oferite poliției de către fiica celor doi. Este pentru prima dată in istoria Poliției Române când s-a negociat cu un surdo-mut, potrivit unor surse judiciare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati