Un bărbat de 60 de ani din București, surdo-mut, care amenința că se sinucide, a fost convins de un negociator să renunțe la acest gest. Ar fi prima negociere de acest fel din istoria Poliției Române

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din București, surdo-mut, s-a închis într-o cameră a locuinței sale din Sectorul 6 și a amenințat că se sinucide. Bărbatul a fost convins să renunțe la gestul necugetat în urma discuții cu un negociator din cadrul Poliției Capitalei, scrie Gandul.

Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112 că un bărbat din Sectorul 6 al Capitalei, care este surdo-mut, s-a închis într-o cameră și amenință că se sinucide.

”La data de 4 decembrie 2022, în jurul orei 12.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 25 au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-a închis într-o cameră a locuinței din Sectorul 6 și amenință că se sinucide”, transmit reprezentanții Poliției Capitalei.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției pentru a lua primele măsuri. De asemenea, s-a solicitat prezența unui negociator și a unui echipaj medical.

Totodată, având în vedere condiția acestuia, a fost solicitată prezența unui interpret mimico-gestual.

Soția lui a fugit de acasă după ce a pierdut economiile familiei

În urma negocierilor purtate cu bărbatul, acesta a renunțat la gestul său, fiind preluat de un echipaj medical pentru a fi transportat la o unitate spitalicească.

Bărbatul în vârstă de aproape 60 de ani era deprimat că soția lui a luat banii din casă și a fugit cu un alt bărbat. Informațiile au fost oferite poliției de către fiica celor doi.

Este pentru prima dată in istoria Poliției Române când s-a negociat cu un surdo-mut, potrivit unor surse judiciare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati