Un bărbat din București a dat foc intenționat unei mașini

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut, joi, un bărbat de 29 de ani, din Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere.

Cercetările au fost declanşate în noaptea de 27 ianuarie, când la ora 03.50, prin apel 112, a fost sesizat un incendiu la un autoturism, incendiu care s-a extins la alte două maşini parcate, toate fiind distruse în totalitate.

Deşi iniţial a existat ipoteza unui scurt circuit, poliţiştii au avut anumite indicii că incendiul ar fi putut fi provocat în mod intenţionat, astfel ca s-a insistat în strângerea de probe în vederea aflării adevărului.

Astfel, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, poliţiştii au administrat un întreg probatoriu care a a arătat că incendiul ar fost provocat, în mod intenţionat, de către un bărbat de 29 de ani, cunoscut al persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuare de Secţia 15 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, cu bărbatul în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati