Un bărbat din București a fost reţinut după ce a furat 5.700 de lei din magazinele firmei la care lucra

Angajatul unei societăţi comerciale din Bucureşti a fost reţinut sub acuzaţia de furt calificat, după ce ar fi sustras, în luna martie, sumele de 700, respectiv 5.000 de lei din două puncte de lucru ale firmei.

”Luni, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat, bănuit de săvârşirea a două infracţiuni de furt, pe raza Sectorului 1”, potrivit unui comunicat de presă.

Pe 4 aprilie a fost pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele bănuitului, acesta fiind depistat şi condus la audieri.

De asemenea, în baza probatoriului administrat, în sarcina bărbatului s-a stabilit că, la data de 13 martie, în jurul orei 3,30, prin forţarea sistemului de închidere, bănuitul ar fi pătruns într-un magazin de pe raza Sectorului 1, de unde ar fi sustras suma de 700 de lei, bani aflaţi în casa de marcat, precum şi pe tejghea, iar pe 21 martie, în jurul orei 4,30, prin spargerea geamului uşii de acces, bărbatul ar fi pătruns în interiorul unui alt magazin, aparţinând aceleiaşi societăţi, de unde ar fi sustras din casa de marcat suma de 5.000 de lei.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost reţinut, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati