Un bărbat din București la care anchetatorii au găsit culturi indoor de cannabis, arestat preventiv

0
118

Un bărbat de 36 de ani din Bucureşti a fost arestat, sâmbătă, pentru trafic şi deţinere de droguri de risc, după ce poliţiştii au descoperit că acesta planta cannabis şi apoi vindea drogurile, scrie agenția de presă news.ro.

Conform Poliţiei Buzău, poliţişti şi procurori au făcut 4 percheziţii domiciliare, în Buzău şi Bucureşti, la imobile utilizate de un tânăr bănuit de trafic şi deţinere de droguri de risc.

Activităţile au fost desfăşurate în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Tribunalul Buzău.

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite 2 culturi indoor de cannabis, una în comuna Pietroasele, din judeţul Buzău şi una în municipiul Bucureşti, fiind identificate 69 de plante de cannabis, precum şi instalaţiile necesare cultivării acestora.

Plantele au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

Bănuitul, un tânăr de 36 de ani din Bucureşti, a fost interceptat în trafic, la data de 25 martie, de către poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Merei, care au descoperit în maşina acestuia aproximativ 400 de grame de dorguri de risc, respectiv cannabis şi au solicitat sprijinul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi, sâmbătă dimineaţă, Tribunalul Buzău a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc.

La activitate, au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.