Un bărbat din Buftea i-a amenințat pe polițiștii chemați de vecini pentru că muzica era prea tare

Un bărbat din Buftea a fost încătușat de polițiști în mijlocul străzii, noaptea trecută, după ce i-a amenințat pe agenții chemați de vecini, exasperați de volumul muzicii care se auzea din curtea acestuia. 

Bărbatul a refuzat să se legitimeze și a început să se certe cu polițiștii. Oamenii legii l-au încătușat și l-au dus la sediul poliției din Buftea pentru cercetări, notează Digi24.

Potrivit unui comunicat al Poliției, la data de 8 iunie a.c., în jurul orei 00:11, polițiști orașului Buftea au fost sesizați cu privire la faptul că, la un imobil de pe Șoseaua București Târgoviște se ascultă muzică la un volum ridicat.

Polițiștii din Buftea s-au deplasat la locul indicat în apel pentru verificarea aspectelor reclamate, unde au constatat că cele sesizate se confirmă.

Bărbatul i-a amenințat pe polițiștii chemați de vecini

La fața locului, polițiștii au luat legătura cu bărbatul respectiv, iar la solicitarea organelor de poliție, acesta a refuzat să se legitimeze, devenind recalcitrant și adresand totodată organelor de poliție atât amenințări cât și injurii. În acest context, polițiștii au procedat la imobilizarea și încătușarea bărbatului, după care, acesta a fost condus la sediul poliției din Buftea pentru cercetări.

Polițiștii din Buftea s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. De asemenea, bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional conform art. 2 pct.25 din Legea 61/ 1991, cu amendă în valoare de 1000 lei, potrivit sursei citate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati