Un bărbat s-a dat jos din maşină şi şi-a făcut nevoile în faţa Palatului Cotroceni

0
7696
sursa foto: www.presidency.ro

Un incident scandalos a fost surprins într-un clip video realizat de un participant la traficul rutier în apropierea Palatului Cotroceni, potrivit antena3.ro.

În imaginile distribuite pe rețelele de socializare se vede cum dintr-un vehicul tip van, oprit la semafor, coboară un individ corpolent, tuns scurt, în tricoul albastru și bermude bleu-marin.

La adăpostul portierei semi-deschise corespunzătoare locului din dreapta, lângă șofer, individul se apucă să urineze cu nonșalanță, în timp ce privește spre zidul Palatului Prezidențial.

În timp ce-și face nevoile, bărbatul în cauză ține mâna dreaptă în șold, iar tricoul îi este ridicat, dezvăluindu-i burta proeminentă.

Întreaga scenă durează câteva secunde, după care individul se urcă în mașină.

Nu este clar dacă incidentul – filmat pe vreme însorită – a fost cauzat de o nevoie urgentă, dacă este rezultatul unei provocări pe TikTok sau dacă sau cel surprins în imagini a vrut, pur și simplu, să își exprime, printr-un gest reprobabil, opinia față de traficul din București sau față de o instituție a statului.

Este cert însă că poliția s-a autosesizat în urma imaginilor apărute pe TikTok și în prezent încearcă să-l identifice pe autorul băltoacei efemere pe care a lăsat-o pe asfaltul de lângă Palatul Cotroceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.