Un bărbat și o femeie au furat 58.000 de euro dintr-o haină lăsată pe un scaun într-un cazino din București

Un bărbat şi o femeie sunt cercetaţi pentru furt calificat, pentru că ar fi sustras 58.000 de euro dintr-o haină lăsată nesupravegheată, pe spătarul unui scaun, în incinta unui cazino din Sectorul 1, conform digi24.ro.

„La data de 25 mai, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 1 Poliţie au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în judeţul Galaţi, la domiciliul a două persoane faţă de care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, informează un comunicat al DGPMB.

Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, la data de 11 mai, profitând de neatenţia persoanei vătămate, un bărbat şi o femeie i-ar fi sustras 58.000 de euro dintr-o haină lăsată nesupravegheată, pe spătarul unui scaun, în incinta unui cazino din Sectorul 1, scrie Agerpres.

Persoanele în cauză vor fi conduse la audieri în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun. „Acţiunea beneficiază de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi de sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi”, arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati