Un bărbat și o femeie, prinși în flagrant de polițiști imediat după comiterea unui furt dintr-o locuință

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant, miercuri, două persoane, o femeie şi un bărbat, de 41, respectiv 46 de ani, imediat după comiterea unui furt dintr-o locuinţă de pe raza sectorului 3.

Astfel, în jurul orei 08.30, cei doi au fost observaţi deplasându-se la o adresă din sectorul 3, cu un autoturism, iar în timp ce femeia asigura locul pentru a nu fi surprinşi, bărbatul a escaladat schela montată în exteriorul unui bloc, a pătruns într-un apartament, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii.

Imediat, cei doi au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul subunităţii pentru audieri, asupra acestora fiind găsite mai multe bijuterii. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere, iar maşina cu care s-au deplasat avea montate plăcuţe de înmatriculare false.

În urma probatoriului administrat, în sarcina bănuiţilor s-a mai stabilit şi comiterea altor infracţiuni:

– marţi, prin escaladarea şi forţarea geamului, ar fi pătruns în interiorul unui apartament, de unde ar fi sustras suma de 400 lei, un telefon mobil şi un ceas de mână.

– două zile mai târziu, prin forţarea ferestrei de la balcon, ar fi pătruns în locuinţa unei femei, de unde ar fi sustras mai multe bunuri şi sume de bani.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 13, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cu cei în cauză în stare de reţinere.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati