Un bloc reabilitat din Sectorul 4 a stârnit nemulțumire printre bucureșteni – FOTO

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă a anunţat că a lansat o licitaţie pentru lucrări de înfrumuseţare urbană prin artă murală. Recent, a fost reabilitat un bloc, iar oamenii se declară nemulţumiţi de aspectul clădirii.

Oamenii nu par încântaţi de noua înfăţişare a clădirii, considerând aspectul acesteia unul prea vesel, copilăresc, notează Adevarul.

„Domule primar, imi permit sa va spun ca acest design este lipsit de bun gust. Nu este o gradinita, ci un bloc de apartamente. Regret ca banii nostri s-au dus pe asa ceva”, spune o doamnă în comentariile postării.

„Stimate domnule Primar Băluţă, deşi, în principiu, gusturile nu se discută, totuşi ele ar trebui educate! Prea multe culori aglomerate la un loc au ca rezultat un amalgam obositor”, comentează un domn.

„Ma bucur ca stau într-un sector tip grădiniţa. Acum serios, de unde s-au inspirat cei care au ales culorile?”, transmite o altă persoană.

Primăria Sectorului 4 a anunţat pe SICAP licitaţie pentru lucrări de înfrumuseţare urbană prin artă murală, vizând încheierea unui acord-cadru cu o durată de trei ani, la o valoare totală estimată de 4 milioane de lei.

Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 666.957 lei.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati