Un brand românesc cunoscut pentru tapet, premiat la unul dintre cele mai importante târguri din lumea designului, din New York

Brandul VLAdiLA, care a cucerit piața din România și s-a făcut remarcat peste hotare, a impresionat și la unul dintre cele mai importante evenimente și a deschis noi oportunități de vânzare în State, la Târgul Internațional de Mobilă Contemporană (ICFF), care a avut loc în perioada 19 – 21 mai.

Târgul reprezintă un eveniment major în lumea designului, organizat anual la Centrul de Convenții Jacob K. Javits, din New York.

Încă de la prima ediție, din 1989, ICFF s-a impus ca cel mai important târg de design contemporan din America de Nord și a atras un public divers de profesioniști în design, arhitecți, designeri de interior și entuziaști. Târgul servește ca platformă pentru peste 250 de expozanți globali care prezintă mobilă contemporană, accesorii, iluminat și textile.

În cadrul evenimentului, spațiul producătorilor români a fost extrem de apreciat și a primit premiul „the best”, la categoria Wall-covering.

„Am fost primiți cu brațele deschise, iar acest premiu reprezintă o nouă confirmare a faptului că viziunea noastră este apreciată chiar și peste ocean. De asemenea, acest premiu vine la pachet cu mândria faptului că suntem români, mai mult de atât, calitatea produselor made în România sunt la standarde americane”, a spus Oana Vladila, arhitect și co-fondator VLAdiLA.

Colecția pe care au prezentat-o creatorii români se numește „Una lettera d’amore” și este un omagiu adus frumuseții atemporale, într-o serie de țesături desenate exclusiv de mână. Fiecare piesă din această colecție emană rafinament și eleganță, inspirându-se din frescele renascentiste, mozaicurile antice și peisajele idilice ale Italiei. Culorile pastelate, atent selectate, se îmbină într-un mix încântător care a captivat privirile și inimile vizitatorilor. Fiecare detaliu a fost conceput pentru a crea o experiență vizuală unică, transpunând eleganța într-un context contemporan.

„Tapeturile, cu desene delicate și detalii fine, conferă spațiului o atmosferă romantică și sofisticată. Țesăturile, la rândul lor, sunt o simfonie de texturi și nuanțe, aplicate cu grijă pe obiectele de mobilier, oferindu-le acestora un aspect nobil și prețios. „Una lettera d’amore” este mai mult decât o colecție de design interior, este o declarație de dragoste către arta și cultura Italiei, o poveste de pasiune și frumusețe redată prin fiecare fibră și linie desenată de mână. Astfel, vizitatorii târgului ICFF au fost invitați să se piardă într-o lume de eleganță și rafinament, trăind o experiență multisenzorială desăvârșită”, a declarat Oana Vladila, arhitect și co-fondator VLAdiLA.

Târgul ICFF nu doar evidențiază cele mai noi inovații în design, dar și facilitează oportunități de networking și afaceri, devenind un eveniment extrem de imporant pentru intrarea pe piața americană a brandurilor internaționale, iar determinarea, creativitatea, atenția la detalii și calitatea lucrărilor celor de la VLAdiLA pune România pe harta unora dintre cei mai apreciați producători la nivel global.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati