Un bucureştean a comandat flori de 5.000 de lei şi a mâncat la restaurant de 1.300, fără să plătească

Un bărbat din Capitală a fost încătușat după ar fi amenințat un șofer în trafic cu sabia și ar fi mers la restaurante fără să plătească pentru ce a consumat. Iar lista, nu se încheie aici. A comandat inclusiv flori, dar nu a dat și banii pe ele.

Un bărbat a comandat flori de 5.000 de lei și a mâncat și băut într-un restaurant din Bucureşti, fără să plătească. Masa costa 1.300 de lei. Acum omul a fost arestat, după ce a şi agresat o persoană, scrie Hotnews.ro.

Poliția Capitalei relatează că, pe 10 octombrie, managerul unui restaurant din Sectorul 1 a reclamat că două persoane, un bărbat și o femeie, au mâncat și băut, după care au plecat fără să achite nota de plată, în valoare de 1.300 de lei.

În urma cercetărilor făcute de polițiști s-a stabilit că bărbatul se afla deja sub control judiciar.

În urma extinderii cercetărilor, a reieșit că în 20 septembrie, în timp ce bărbatul se afla la intersecția unor străzi din Sectorul 1, în urma unor neînțelegeri în trafic cu o persoană, ar fi agresat-o fizic, în timp ce avea asupra lui un obiect tăietor-înțepător.

De asemenea, în 8 octombrie, bărbatul a comandat un buchet de flori, în valoare de 5.000 de lei, iar la plecare nu a achitat factura la florărie.

Conform unui comunicat transmis joi de Poliția Capitalei, la momentul comiterii faptei bărbatul era sub control judiciar, iar în urma cercetărilor au reieșit următoarele:

  • în 20 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, în timp ce bărbatul se afla la intersecția unor străzi din Sectorul 1, în urma unor neînțelegeri în trafic cu o persoană, ar fi agresat-o fizic, în timp ce avea asupra lui un obiect tăietor-înțepător.
  • în 8 octombrie, în jurul orei 22.30, bărbatul ar fi mers la punctul de lucru al unei firme din Sectorul 1 unde a comandat un buchet de flori, în valoare de 5.000 de lei, iar la plecare nu ar fi achitat contravaloarea acestuia.
  • în 12 octombrie, în jurul orei 17.00, bărbatul și femeia au mers la un alt restaurant din Sectorul 1, iar după ce ar fi mâncat și băut de 1.255 lei, ar fi plecat fără să achite nota de plată.

Bărbatul a fost reținut miercuri pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv, pentru lovire sau alte violențe și abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati