Un bucureștean a omorât-o pe angajata fiicei sale, pe care o acuza că fură din gestiune. Bărbatul s-a prezentat la poliție unde s-a predat

0
2450
sursa foto: Facebook - Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Un bărbat din Bucureşti, în vârstă de 72 de ani, a omorât-o pe angajata fiicei sale, după ce a acuzat-o că fură din gestiune. Ulterior, bărbatul a mers la Poliţie şi s-a predat.

„La data de 07 decembrie 2023, în jurul orei 10.15, la Secția 12 Poliție s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 72 de ani, care a declarat că este administratorul unui complex de locuințe, din Sectorul 5.

De asemenea, a afirmat că fiica sa este administrator al unei societăți comerciale, cu punct de lucru în incinta complexului respectiv.

Din primele informații s-a stabilit faptul că, în această dimineață, în jurul orei 09.00, pe fondul unor discuții anterioare, pe care bărbatul le-a avut cu angajata societății administrate de fiica sa, legate de diferite presupuse furturi din gestiune, bărbatul ar fi ucis angajata cu un obiect tăietor-înțepător.

În vederea verificării acestei informații, la fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Secțiilor 12 și 13 Poliție, bărbatul fiind în custodia acestora.

Totodată, a fost solicitat și un echipaj de prim-ajutor, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, iar ulterior procedurilor specifice, efectuate de către echipajul medical, a fost declarat decesul persoanei vătămate.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – DGPMB.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.