Un bucureștean a rămas fără seif. Cum a fost păcălit proprietarul să părăsească locuința

0
449
Imagine de Steve Buissinne de la Pixabay

Un seif plin cu bani şi acte a fost furat dintr-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei.

Victima a fost sunată cu număr ascuns și i s-a spus că cineva i-a lovit mașina. În momentul în care acesta a coborât pentru a vedea ce s-a întâmplat, hoții ar fi intrat în casă și i-ar fi furat seiful.

Bărbatul nu a lipsit din locuință mai mult de opt minute. În momentul în care s-a întors și-a dat seama că seiful în care ținea bani și bunuri personale dispăruse a sunat la 112.

„La data de 6 ianuarie, în jurul orei 20,00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, i-a fost sustras, din locuinţa personală, un seif metalic, ce conţinea mai multe bunuri şi sume de bani, în diferite valute”, precizează, duminică, reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – Sector 4, împreună cu specialişti criminalişti de la Secţia 14 Poliţie, care au demarat cercetările.

„Astfel, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi primit un apel, prin care a fost anunţat că i-ar fi fost lovit autoturismul, moment în care ar fi părăsit apartamentul, l-ar fi asigurat, iar când a revenit, a constatat lipsa seifului. Totodată, s-a constatat faptul că uşa de la intrare nu prezenta urme de forţare”, arată DGPMB.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.