Un bucureștean a vrut să vândă o bucată de gresie pe post de telefon mobil

Un bărbat de 40 de ani din București s-a ales cu dosar penal pentru înșelăciune după ce i-a vândut unei femei din Râmnicu Sărat, cu suma de 300 de lei, o bucată de gresie în loc de telefon mobil, transmite Buletin de Bucuresti.

O femeie care dorea să achiziționeze un telefon mobil second-hand a fost la un pas să cumpere o bucată de gresie. După ce a intrat pe o platformă online de vânzări, femeia a luat legătura cu un bărbat care i-a promis un telefon mobil la prețul de 300 de lei.

Cei doi s-au întâlnit, ulterior, într-un loc stabilit din oraș, vânzătorul i-a prezentat un telefon mobil funcțional, dar, profitând de neatenția clientului, a introdus în husa telefonului o bucată de gresie, apoi a luat banii și s-a făcut nevăzut.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate, iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

„În ziua de 5 mai, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat au depistat principalul bănuit în cazul unei înşelăciuni, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Bucureşti.

Fapta a fost sesizată de către persoana vătămată, o femeie în vârstă de 48 de ani, din Râmnicu Sărat.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, în ziua de 23 martie, bănuitul ar fi indus-o în eroare pe râmniceancă, expunându-i spre vânzare un telefon mobil în schimbul sumei de 300 de lei, însă, în urma tranzacţiei, aceasta a observat că în husa în care trebuia să fie telefonul mobil era o bucată de gresie”, a transmis IPJ Buzău.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati