Un bucureștean a furat 20 de trotinete electrice de pe stradă și și-a deschis propria afacere

Un bucureștean de 36 de ani și-a deschis propria afacere cu trotinete electrice furate. Acesta a furat 20 de trotinete deţinute de o firmă care se ocupă cu închirierea acestora, după ce le-a dezactivat sistemul GPS le-a vândut sau închiriat în regim prorpiu.

Polițiștii și procurorii din București au demarat o anchetă, fiind cercetat un bărbat suspectat că ar fi sustras 20 de trotinete electrice de la o firmă, după dezactivarea sistemului GPS.

”În seara de 20.11.2020, în jurul orei 23.30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 23 Poliție a fost sesizată de către reprezentantul unei societăți comerciale cu privire la faptul că în ultima perioadă, prin dezactivarea sistemului GPS, mai multe trotinete electrice au fost sustrase de pe raza municipiului București. Polițiștii au demarat investigațiile și în scurt timp au reușit recuperarea a 10 trotinete electrice”, a transmis, duminică, Poliția Capitalei, scrie news.ro.

Sursa citată a precizat că, după cercetări, a fost bănuit un bărbat de 36 de ani, din București, care ar fi sustras trotinetele, parte din ele comercializându-le, iar altele, după ce le-a vopsit, le-ar fi închiriat în regim propriu.

”Ieri, 21.11.2020, la adresa bărbatului, în baza mandatului, a fost efectuată o percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate alte 10 trotinete electrice. Cercetările sunt continuate de Secția 23 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au mai transmis polițiștii.

Potrivit acestora, toate cele 20 de trotinete electrice, în valoare de 40.000 de lei urmează a fi predate persoanei vătămate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati