Un călător s-a legat cu cătuşe de o şină, în staţia Piaţa Unirii 2/ UPDATE: Persoana a fost scoasă din calea de rulare

Un călător s-a legat, marţi, cu cătuşe de o şină a metroului, în staţia Piaţa Unirii 2, iar angajaţii Metrorex, cei ai ISU şi poliţişti au intervenit pentru a-l scoate în siguranţă din calea de rulare.

Potrivit Metrorex, persoana imobilizată a fost scoasă din cale, iar circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată în condiţii normale.

Știre inițială

Un călător s-a legat, marţi, cu cătuşe de o şină a metroului, în staţia Piaţa Unirii 2, angajaţii Metrorex, cei ai ISU şi poliţişti intervenind pentru a-l scoate în siguranţă din calea de rulare.

Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară în sistem pendulă între staţiile Eroii Revoluţiei-Universitate.

  • ”Metrorex informează că astăzi, 08.08.2023, în jurul orei 11:20, în staţia de metrou Piaţa Unirii 2, pe linia 2, direcţia Berceni, un călător a pătruns în calea de rulare, imobilizându-se de şină cu un dispozitiv metalic de prindere (cătuşe). Personalul Metrorex a luat măsuri imediate de întrerupere a curentului din şina a 3-a şi a anunţat organele abilitate pentru intervenţie. La acest moment, personalul Metrorex şi personalul Brigăzii de Poliţie şi ISU intervin pentru a extrage călătorul din calea de rulare în condiţii de siguranţă”, a anunţat compania.

Ca urmare, circulaţia trenurilor a fost reorganizată şi se circulă în sistem pendulă între staţiile Eroii Revoluţiei-Universitate, linia 1.

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, a mai anunţat aceasta.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati