Un consilier din București a intrat dezbrăcat de la duș în ședința online. După câteva ore a demisionat

Consilierul local PSD, Alberto Caraian a apărut în timpul ședinței Consiliului Local Sector 1 București, care se desfășura live, în timp ce se afla sub duș. 

  • „În urma incidentului regretabil din timpul ședinței de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian și-a înaintat demisia”, a transmis PSD într-o informare de presă. Sursa citată precizează că „pentru că şi-a dat bani necuveniţi din fonduri europene, acuzată de Agenţia Naţională de Integritate şi cercetată de Direcţia Naţională Anticorupţie, Clotilde Armand continuă să fie menţinută în toate funcţiile de către USR”.

Imaginile au fost postate pe canalul de Youtube al Primăriei Sector 1. Consilierul social-democrat a intrat în direct în timpul apelului nominal atunci când a fost apelat un alt consilier, Marian Aurelian Bârgău, ales pe listele PMP.

În acel moment, în sala de ședințe de la Primăria Sectorului 1 s-au auzit mai multe râsete, unele persoane cerând secretarului de ședință să îi spună să închidă camera. Hohotele de râs au continuat.

”Graba din păcate și-a spus cuvântul!”

“Albert, apreciem dedicarea, dar închide camera”, spune la un moment dat un coleg de-ai consilierului. Până la urmă, consilierul local a închis camera, iar ședința a continuat.

Ulterior, acesta a făcut o postare pe Facebook în care își cerea scuze. „Tehnica mai joacă feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa caldă era de la propria centrală, ca să anticipez orice întrebări. Scuze încă o dată tuturor!”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati