Un copil căzut într-o groapă a Termoenergetica a ajuns la spital cu arsuri/ Ce spune compania

0
181

Un copil a căzut, luni seara, pe o stradă din București, într-o groapă săpată pentru o conductă de apă caldă și a ajuns la spital cu arsuri. Reacția Termoenergetica.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 5 Poliție a fost sesizată că un copil a căzut într-o groapă săpată pentru a permite accesul la o conductă de apă caldă, scrie Digi24.

Copilul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, având arsuri la un picior.

Secția 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a început cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Termoenergetica: În București sunt multe conducte fisurate, nu putem face față

Termoenergetica a transmis, marți, că în Capitală sunt multe zone cu conducte fisurate, iar angajații care intervin sunt prea puțini pentru a face față tuturor problemelor care apar.

Incidentul a fost semnalat la call-center luni, la ora 20.00. S-a comunicat că un copil a călcat într-o alveolă/zonă cu apă fierbinte, pe un teren în zona străzii Hrisovului nr. 32 din Sectorul 1.

Compania a transmis că accidentul s-a produs într-un spațiu verde (împrejmuit parțial cu gard) situat între blocuri, unde, din cauza fisurării unei conducte, apa caldă a iesit la suprafață.

„Compania Termoenergetica depune toate eforturile ca astfel de evenimente nedorite să nu mai aibă loc. Din cauza stării de degradare a conductelor, în Capitală există multe zone cu probleme similare.

Vă precizăm faptul că angajații Companiei Termoenergetica intervin zilnic pentru remedierea avariilor, însă resursele companiei sunt limitate și nu pot acoperi toate problemele cu care ne confruntăm.

Menționăm că pierderile din conducte sunt la un nivel de aproximativ 2000 de tone de apă fierbinte pe oră și din această cauză pot fi locuri similare și în alte zone din București”, a informat Termoenergetica.

Zona a fost împrejmuită cu bandă inscripționată și plasă de protecție, potrivit companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.