Un copil şi bunica lui au fost electrocutaţi la un supermarket din Bucureşti

Un incident șocant a avut loc, marți, la un supermarket din cartierul Străulești, din București. Un nepot și bunica lui au fost electrocutați în zona coșurilor de cumpărături. Familia spune că un cablu neizolat a provocat incidentul.

Femeia de 54 de ani, însoţită de nepotul de 5 ani, spune că băieţelul a atins barele metalice care despart cărucioarele de cumpărături din acele adăposturi din parcări, moment în care a început să plângă şi să spună că s-a curentat, notează observatornews.

Iniţial, bunica nu l-a crezut şi ca să îi demonstreze că nu există niciun pericol a pus şi ea mâinile pe barele respective, doar că mâinile i s-au încleştat pe bare din cauza curentului electric care trecea prin ele. După câteva secunde dramatice, femeia a leşinat, iar când şi-a revenit a anunţat conducerea magazinului.

Şi managerul magazinului a fost curentat

O a treia persoană, manager al magazinului, ar fi pus mâinile pe aceleaşi bare pentru a le verifica, transmite sursa citată.

Și managerul s-a curentat. În cele din urmă, femeia şi copilul a ajuns la spital pentru investigaţii suplimentare, starea lor este bună acum, victima a depus însă plângere la poliţie iar cazul a ajuns la procurori care fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

La 2 zile după incident în parcarea magazinului încă se văd acele fire neizolate, iar angajaţii încă încercau să afle ce a provocat incidentul.

Reprezentanţii magazinului au transmis pentru Observator că regretă incidentul pe care îl cataloghează ca fiind unul izolat şi au luat legătura cu o firmă specializată pentru ca astfel de incidente să nu se mai repete.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati