Un defibrilator va fi de acum înainte disponibil pentru urgențe medicale în Sun Plaza

0
193

Vizitatorii centrului comercial Sun Plaza au de acum un plus de siguranță și șansă la viață: Crucea Roșie și MediHelp International au donat un defibrilator mall-ului.

Acesta este un echipament medical esențial pentru salvarea vieților omenești, mai ales în cazul unui stop cardio-respirator. Dispozitivul medical, care este automat și poate fi folosit de oricine, va fi instalat în Sun Plaza, unde va fi accesibil oricărui trecător pentru a interveni rapid și eficient atunci când o altă persoană va avea nevoie de ajutor medical de urgență, în special în situațiile critice, când fiecare secundă contează.

În acest context, pe data de 12 octombrie, începând cu ora 15.00, în Sun Plaza, la parter, în zona Atrium, MediHelp Internațional va organiza o demonstrație care va avea ca scop, în rândul publicului larg, conștientizarea acordării primului ajutor.

Acțiunea va fi coordonată de către voluntari din cadrul Crucea Roșie. Aceștia vor avea 6 sesiuni demonstrative a câte 20 minute/sesiune în care și-au propus să instruiască trecătorii pentru a putea acorda ajutor medical de urgență, folosind defibrilatorul. Este extrem de important să înțelegem cât de valoroasă este fiecare secundă într-o situație în care viața cuiva este amenințată. De multe ori, câteva minute fac diferența dintre viață si moarte. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Sun Plaza și Crucea Roșie.

Această colaborare între MediHelp International, Sun Plaza și Crucea Roșie subliniază importanța parteneriatelor între sectorul privat și organizațiile non-profit pentru a crea un mediu mai sigur și mai protejat pentru comunitatea locală.

Companiile speră că această inițiativă va servi drept exemplu și că alți actori din sectorul privat vor urma această inițiativă pentru a aduce îmbunătățiri semnificative.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.