Un elev bătut și umilit de colegi s-a aruncat de la etaj, pe geamul unei şcoli din Bucureşti

Momente șocante la un liceu din București. La Școala George Bacovia din București, un elev de clasa a șasea s-a aruncat pe geam, de la primul etaj al clădirii. Înainte să sară, elevul ar fi mărturisit că își dorește să moară din pricina umilințelor la care era supus.

Un elev de clasa a VI-a de la Școala George Bacovia din Bucureşti, sectorul 4, s-a aruncat pe geam, după ce ar fi fost bătut și umilit de colegi, relatează observatornews.ro.

Joi după-amiază, la Șoala George Bacovia din București, în pauză de cinci mimute dintre ore, înconjurat de colegi și cu profesorul de serviciu la câțiva pași de el, un elev de clasa a șasea s-a aruncat pe geam. Elevul a fost dus de urgență la Spitalul Marie Curie din Capitală. Din fericire, medicii spun că a suferit doar leziuni minore.

Autoritățile  spun că este „o joacă”

„O joacă obişnuită… Ce să vă zic…a avut o stare de nervi. Nu neapărat s-a certat cu un elev, a evocat că a băut o … Cola. Pur şi simplu a fugit şi a sărit pe geam”, a declarat Ionel Puşcaş, inspector general ISMB.

Directorul școlii la care învață elevul spune că minorul este „o fire mai taciturnă”.

„Mi-a spus că este supărat, nu a justificat supărarea lui, am întrebat dacă supărarea lui merita aşa gest, a zis nu. El este o fire mai taciturnă asa…”, a declarat Dorina Constantin, directoarea şcolii George Bacovia din Bucureşti, pentru aceeași sursă.

În prezent, copilul primește îngrijiri la Spitalul de Psihiatrie din București.

„La peste 500 de elevi, este nevoie de un al doilea consilier şcolar, peste o mie, este nevoie de al treilea consilier şcolar. Am făcut aceste calcule, începem demersurile pentru finanţare”, a fost reacţia lui Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati