Un film cu Selly şi gaşca lui de vloggeri, numărul 1 în România pe Netflix

La doar câteva zile după ce a intrat în lista de producții difuzate de Netflix, filmul „5GANG Un altfel de Crăciun”, regizat de Matei Dima aka BRomania, a devenit deja cel mai urmărit de pe platformă în România.

Încă de la lansarea în cinematografe, filmul s-a bucurat de un succes uriaș, bătând recorduri în ceea ce privește vizionările și biletele cumpărate. „5GANG Un altfel de Crăciun” se adresează copiilor și părinților, care pot urmări oricând pe Netflix povestea plină de peripeții a lui Selly și a colegilor săi.

„Această performanță de a ajunge numărul 1 în România pe Netflix ne face foarte fericiți, deoarece asta înseamnă că oamenii s-au bucurat și au râs la filmul pe care noi l-am realizat. Vloggeri fiind, am încercat ani de zile să spunem povești cât mai complexe cu ajutorul instrumentelor pe care le aveam la îndemână, fiind de cele mai multe ori actori, regizori și editori ai propriilor noastre vloguri și sketch-uri. Faptul că am făcut pasul următor și am intrat în lumea filmului cu 5GANG Un altfel de Crăciun este un vis imens împlinit, iar faptul că oamenii au văzut filmul într-un număr record atât la cinema, cât și pe Netflix reprezintă o validare a muncii noastre, a trudei noastre, și ne face foarte bucuroși. Vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor oamenilor implicați în producția și realizarea acestui film. Nu e vorba doar de noi cinci, e vorba despre o armată de oameni din spate, în frunte cu Matei Dima, bunul meu prieten și regizorul filmului. Alături de el mai sunt mulți oameni muncitori și foarte mișto, care au pus umărul ca să facem un film bun”, a declarat Selly, potrivit unsitedemuzica.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati