Un film despre turneul susţinut de Beyonce în 2023 va fi distribuit pe plan global

Un film bazat pe imagini din concertele susţinute de cântăreaţa pop americană Beyonce în turneul ei din 2023, „Renaissance World Tour”, va fi distribuit pe plan global de o divizie a AMC Entertainment.

Anunțul a fost făcut de AMC Entertainment în contextul în care lanţurile de cinematografe încearcă să suplinească absenţa filmelor din cauza grevelor de la Hollywood, informează Reuters, citează Agerpres.

Filmul cu Beyonce este o producţie cinematografică despre turneul ei mondial din perioada mai-octombrie 2023, care a inclus 57 de concerte în 40 de oraşe din America de Nord şi 14 oraşe din Europa.

Acest film urmează unei lansări similare a vedetei pop Taylor Swift, a cărei peliculă despre turneul ei mondial „Eras Tour” va fi distribuită în cinematografele din America de Nord începând din 13 octombrie.

Filmele despre turnee muzicale oferă lanţurilor de cinematografe, precum AMC, Cinemark şi Cineplex, titluri cu vedete de prim rang care le ajută să suplinească penuria de producţii din cauza grevei prelungite a actorilor şi scenariştilor de la Hollywood.

„Renaissance: A Film By Beyonce” va fi distribuit în Statele Unite, Canada şi Mexic începând de vineri, 1 decembrie 2023, a anunţat grupul AMC, adăugând că alte oraşe din lumea întreagă în care va rula această peliculă vor fi adăugate la o dată ulterioară.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati